|
Spotkanie organizacyjne "orgów" na 2008r |
| Autor |
Wiadomość |
JerzyZ
Dualmaratończyk

|
Wysłany: Nie 11 Lis, 2007 Spotkanie organizacyjne "orgów" na 2008r
|
|
|
Spotkanie organizacyjne odbędzie sie w dn 17/18.11.2007.
Spotykamy się o godz 13.00 następnie kwaterunek.
O godz 14.00 - obiad.
Po obiedzie rozpoczynamy naradę.
pozdrawiam
o szczegóły pytać
Wiechora
lub mnie 601848201
pozdrawiam
JerzyZ |
|
|
|
 |
Gregory
Ultramaratończyk

|
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007
|
|
|
| i z pewnoscia info na stronie bedzie natychmiast po |
_________________ Gregory
Godzinka i do domu (dawniej: Ten którego 15 godzin gapienia się w przednią oponę rajcuje.)
www.bikeway.pl |
|
|
|
 |
pazik [Usunięty]
|
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007
|
|
|
Ważą się dzisiaj losy .... , napięcie wzrasta jak, przed metą na maratonie
pozdrawiam pazik |
|
|
|
 |
Musaszi
Ultramaratończyk

|
Wysłany: Nie 18 Lis, 2007
|
|
|
Mam propozycję dla orgów. Jeśli oczywiście jest to możliwe, by zamienić miejscami maratony w Kołobrzegu i Lesznie. Nie będzie tak że w przeciągu siedmiu dni będą odbywać się dwa w tym samym miejscu, praktycznie. Łatwiej będzie dla maratończyków z pomorza...
Było by Git:
Gryfice
Trzebnica
Kołobrzeg
Leszno
Co za tym idzie dla nas było by łatwiej z planowaniem. A i atrakcyjność była by większa!
Pozdrawiam
I witam nowy maraton w Iławie!
Robert "Szerszeń Musaszi" Patkowski |
_________________ Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie... |
|
|
|
 |
czonk
Długodystansowiec

|
|
|
|
W ogole szkoda, ze w maja jest maraton tydzien po tygodniu, a potem w sierpniu 3 tyg przerwy. Powinny one byc regularnie co dwa tygodnie. No i szkoda, ze Istebna pokrywa sie z Jura marathon, bedzie trzeba cus wybrac. |
|
|
|
 |
JerzyZ
Dualmaratończyk

|
|
|
|
Witam!!!
Rozumiemy i chcielismy wrowadzić co 2 tyg maraton.
Lecz różne uwarunkowania org co do możliwości zorganizowania niektórych z maratonów w innym terminie nie wchodziły w grę. A odgrywały tu rolę sprawy że tylko ten termin wchodził w grę ze względu na np możliwość zapewnienia noclegów lub zapewnienie bazy maratonu.
Wierzcie że najbardziej gorąca rozmowa była właśnie na temat terminarza. I to właśnie najbardziej optymalna opcja dla orgów. W przeciwnym razie niektóre z edycji nie odbyły by się wogóle.
pozdrawiam
JerzyZ |
|
|
|
 |
pazik [Usunięty]
|
|
|
|
Dzięki serdeczne za Wasze zaangażowanie. Ważne, że mamy imprezy, na których możemy się spotkać, zaprezentować, porywalizować, czy nawet pościgać się. Ja już zastanawiam się gdzie wystartuję, bo z przykrościa muszę z niektórych maratonów zrezygnować.
Jednak w przyszłym roku planuję zwiekszyć mój udział do 5 imprez, więc pozostaje mi tylko odpowiednie przygotowanie i konsekwentna realizacja planu.
Już jestem zmotywowany
pozdrawiam pazik |
|
|
|
 |
roolez
Długodystansowiec

|
|
|
|
Witam!
Plany fajne! Dziekuję wszystkim organizatorom, że im się chce ! No i wreszcie coś blisko mnie - Iława! Czekam jeszcze na maraton po bieszczadzkich asfaltach.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
TT
Dualmaratończyk

|
|
|
|
| Nie ma co narzekać na terminy tylko się cieszyć, że zapał u orgów nie maleje i mamy aż 12 imprez w planach. Co do terminów to skoro mamy jeszcze listopad "poprzedniego" sezonu to pewno jeszcze jakieś przesunięcia życie wymusi jak to już drzewiej bywało. Byleby tylko kalendarz się nie uszczuplił. A kiedy dowiemy się więcej nt. zmian regulaminowych? Wszak toczyła się zażarta dyskusja na forum? |
|
|
|
 |
rebe
Supermaratończyk

|
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007
|
|
|
| Niecierpliwie czekam na konkrety.Już dziś wiem że Istebna i Zieleniec to radosny obowiązek, ,Iława to jak bajka- 200km i bezpośredni pociąg ,to o rzut beretem- reszta okaże się w praniu . Jest optymistycznie, byle zdrowie i kasa była. |
_________________ Każdy ma swoją Annapurnę |
|
|
|
 |
MałgosiaR [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007
|
|
|
No,no.. widać - dyskusja jest rzeczywiscie bardzo długa - bo do tej pory trwa |
|
|
|
 |
JerzyZ
Dualmaratończyk

|
Wysłany: Wto 20 Lis, 2007
|
|
|
Oficjalne info umieści Gregory.
Ja powiem tylko że rozmowy były burzliwe z przerwą na kąpiel morsową oraz na mecz.
Był mały hazard z typowaniem wyników i wynik 2:0 typował Zbyszek z Gorzowa oraz ja.
Chociaż byłoby nadużyciem powiedzenie obym był znawcą piłki nożnej - po prostu fuks.
Lecz w 74r wytypowałem właściwy wynik Polska- Argentyna 3:2.
Napewno niedługo zostanie umieszczony regulamin PP. Dopiero wtedy rozpęta się przedmaratonowa burza.
Teraz zbierajcie siły gdyż napewno będą potrzebne.
pozdrowery
JerzyZ |
|
|
|
 |
enzo
Maratończyk

|
|
|
|
Jestem przerażony informacją ze spotkania orgów pt. "Do Pucharu Polski będą liczone wszystkie imprezy". Czyli że jeśli ktoś chce się liczyć w generalce (walcząc o pierwsze, piętnaste czy 28. miejsce) to musi być na wszystkich maratonach? Kto ma tyle czasu i pieniędzy? Szkoła, rodzina, dom, wszystko na bok i co drugi tydzień na maraton?? Nie, no panowie, to masakra jakaś jest!
Chyba że źle zrozumiałem to zdanie...?
pozdrawiam serdecznie
Sławek |
_________________ Zawsze najważniejsze jest iść i podążać za marzeniami. I ważna jest droga, nie cel. Każde dotarcie do celu jest tylko punktem startu do dalszej wędrówki, bo końca przecież nigdy nie ma. |
|
|
|
 |
pegaz
Długodystansowiec

|
|
|
|
Też mi się wydaje to grubą przesadą.
Nie chcę się wymądrzać, ile imprez w cyklu byłoby optymalnie. Natomiast jeśli mogę zaproponować przeprowadzenie ankiety na forum - nie jest to kwestia wpływająca na sprawy orgranizacyjne poszczególnych imprez, więc chyba można pozostawić rozstrzygnięcie większemu gremium. |
|
|
|
 |
Gregory
Ultramaratończyk

|
|
|
|
zauwazcie ze w 2005 byly liczone wszystkie do PP, ( wiem bylo mniej imprez), jak to zmieniono to byly tez protesty ( ambroziak) a poza tym to dyskryminowalo organizatorow, w jakims stopniu, teraz promujemy wytrwalych i tych ktorzy jada wiecej imprez, a nie tych co jada szybciej niektore, i tak zle i tak nie dobrze, po prostu uzyjcie wlasnego rozsadku i tyle. Tylko mam watliwosc czy co niektorzy maja na tyle rozsadku....
jak chcecie to bombardujcie wiechora, (wg mnie mozna to jeszcze zmienic) tylko zapewne was sposci na drzewo jak go znam |
_________________ Gregory
Godzinka i do domu (dawniej: Ten którego 15 godzin gapienia się w przednią oponę rajcuje.)
www.bikeway.pl |
|
|
|
 |
|
|